«ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»-ΠΡΟΒΟΛΗ

ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε. (social media)

Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.

«Το ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε φιλοδοξεί να εμπνευστεί και να εμπνεύσει τα αντιφασιστικά κινήματα όλης της Ευρώπης και ταυτόχρονα να συνεχίσει ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Για άλλη μια φορά, οι δημιουργοί του, απορρίπτουν κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και κυκλοφορούν το ντοκιμαντέρ ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης. 

Οι δημιουργοί του φιλοδοξούν να διηγηθούν μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Ταξιδεύουν από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράφησαν τα αίτια της κρίσης χρέους, οι επιπτώσεις του μνημονίου, η κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.», περιγράφουν ι ίδιοι.

Μετά τη μαζική παρουσία και ενδιαφέρον κόσμου τόσο του συλλόγου Χημικών Μηχανικών, όσο και άλλων συλλόγων του Ε.Μ.Π., αναμένουμε με ανυπομονησία την προβολή του «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.», την Τετάρτη 30 Απρίλη και ώρα 15:00, στο ΑΜΦ. 1, του κτ. Χημικών Μηχανικών, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Μετά την προβολή θα ακολουθήσει παρουσίαση και συζήτηση με τον Λ. Βατικιώτη, επιστημονικό συνεργάτη και συνδημιουργό του ντοκυμαντέρ.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s